Dit zijn wij

Gelijkwaardigheid

In ons zorgbedrijf vinden we gelijkwaardigheid heel erg belangrijk. Iedereen is bij ons gelijkwaardig, niemand is meer of minder waard dan de ander. We spreken dan ook niet over cliënten maar over deelnemers. Of ze verslaafd zijn, grote geldproblemen hebben, een diagnose hebben of in een onmogelijke huissituatie zitten, een verkeerde keuze in het leven hebben gemaakt,  wij begeleiden dat waar dat nodig is.

Hoe vaak wordt er wel niet door een ander  bepaald wat je nodig hebt in het leven. Wij gaan ervan uit dat jij het beste weet wat jij nodig hebt en hoe we samen dat kunnen bereiken, dit kan ook samen met je voogd, iemand van de gemeente ouders etc.  Door jou centraal te stellen, betekent dat we soms ook `out of the box´ denken en handelen, en dat we  kunnen afwijken van methodieken, het is immers maatwerk !    Wij vinden het fijn om jou vooruit te helpen en je te helpen jouw doelen te behalen.

Onze vestiging en locatie

Ons kantoor van Vrienden van de Zorg is gevestigd in het inloophuis te Balkbrug. Dit is langzamerhand een zoete invalbasis geworden voor  deelnemers, begeleiders en natuurlijk de klanten. De sfeer is bij ons informeel, maar de werkhouding is oprecht en betrokken.

Medewerkers

Ons team bestaat vooral uit praktische begeleiders. We werken met deskundig begeleiders, elke werkend vanuit hun eigen kracht. Begeleiders  die niet vanuit het boekje handelen maar die verder kunnen kijken en er vanaf kunnen wijken. Begeleiders die het belangrijk vinden om jou vooruit te helpen en waar je op terug kan vallen ten alle tijden

Wij helpen je verder

Onze medewerkers vinden het geweldig als iemand weer in hun eigen kracht komt te staan.  We werken naar doelen toe die jij hebt gesteld, maar boven alle doelen die er zijn staat bij ons 1 doel centraal en dat is jouw geluk.

Waar de begeleiding bij ons start  samen met jou, ontstaat vertrouwen,  vanuit vertrouwen ontstaat vriendschap, wordt een vriend van ons, wordt: “Vrienden van de Zorg”